Ден на траур в Кричим!

0
Заместник-кметицата на града и двете ѝ деца загинаха в жестока катастрофа
Заместник-кметицата на града и двете ѝ деца загинаха в жестока катастрофа

В Кричим е обявен ден на траур.

Това се случва със заповед на кмета на Общината Атанас Калчев. Във вторник, 26 декември, знамената ще бъдат спуснати наполовина.

"В знак на почит пред светлата памет на една майка и нейните две деца, които си отидоха нелепо и трагично, тази и утрешната нощ светлините на елхите в Кричим няма да светят", обяви Атанас Калчев. Той заяви, че утрешният ден на траур е за почит и поклонение и призова съгражданите си да бъдат съпричастни с болката и тъгата по изгубените без време човешки животи.

37-годишната заместник-кметица на Община Кричим Нурджан Ристемова и нейните две деца на 6 и 15 години са жертвите в касапницата край Пловдив. Съпругът й – 47-годишният водач на колата е настанен в болница с опасност за живота.

Сигналът за мелето е подаден около 15.45 ч. на 24 декември.

Дори и в светлите и прекрасни празници човек може да скърби, когато си загубил приятел, колега, човек с когото си бил години на ред. Поклон пред паметта на моята заместничка- инж. Нурджан Ристемова и нейните две дечица, които си отидоха нелепо и трагично! Съболезнования на всички нейни близки и приятели!”, заяви още кметът на Община Кричим Атанас Калчев.

Източник: Traffic News
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари