Дъщеря ми е мъртва, а набеждават сина ми, че я е убил!

2
Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха, разказва покрусената майка
Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха, разказва покрусената майка Снимка: Burgas24.bg

"Знаете ли какво ми е? Дъщеря ми е мъртва и набеждават сина ми, че я е убил. Не мога да го приема."

Това заяви в ексклузивна изповед Павлина Стоянова, която напълно е убедена в невинността на Борислав, предаде Burgas24.bg.

Днес трябваше да започне процесът срещу Хлебаря, но тъй като адвокатът му е бил опериран по спешност, заседанието бе отложено за 15-и ноември. Тогава пред съда ще се изправи и съкрушената жена, която ще разкаже потресаващи подробности от фаталния 19-и юни и ще се опита да докаже невинността на сина си.

"Когато Борислав ми се обади и каза – мамо, Деси почина – се обадих в моргата. Мъжки глас ми съобщи, че по тялото няма следи от насилие, черният й дроб е бил подут и извит, а жлъчката й е приличала на балон. А сега казват, че дробът й е бил спукан, а жлъчката – скъсана. Освен това хемоглобинът й е бил 116 – нещо невъзможно при кръвоизлив, какъвто разследващите казват, че е имало. Готова съм да разкажа всичко това и пред детектор на лъжата", подчерта Павлина.

Според нея, в нощта преди трагедията, Десислава била с приятеля си по чашка, който в момента се явява основен свидетел срещу сина й.

"Накараха го да се признае за виновен, как ли не го заплашваха. Казваха му – днес ще бъдеш тук, и утре и така докато не признаеш. Помисли за детето. заплашваха и него, и бизнеса му", разказа още майката на подсъдимия.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари