Да изкукуригаме от смях

0

Преоблечени като пъстра група туристи от цял свят представителите на Мрежата от информационни центрове преминаха по улиците на гр. Габрово по време на тазгодишното издание на карнавала в града.

По този нетрадиционен начин офисите отбелязаха своя 6-ти рожден ден. Честването беше част от националната кампания „Заедно за Европа“, която чрез различни инициативи обедини в себе си три значими годишнини – 60 години Римски договори и Европейски социален фонд, 10-тия юбилей на страната ни като член на европейското семейство и годишнината на самата Мрежа от информационни центрове за популяризиране на ЕСИФ.

Двама представители на ОИЦ-Габрово дефилираха като Мишел Обама и Доналд Тръмп. В първата дама на 44-ия президент на САЩ Барак Обама  се преобрази ръководителят на центъра Маринела Събева, а в ролята на настоящия американски президент влезе Пенчо Койчев, експерт „Комуникация, информация и логистика“.

След шествието програмата на карнавала продължи със звездите на БГ-радио, светлинно представление на цирк "Де ла Люлин“, 3D мапинг, празнична заря и концерт на БТР и други забавления.  

Преди да станат част от празничното дефиле, експертите отчетоха резултатите от инициативата. Те коментираха силните и слаби страни на кампанията, добрите практики и набелязаха препоръките за организиране на бъдещите инициативи на Мрежата. На следващия ден домакините от ОИЦ-Габрово организираха за екипите на останалите центрове посещения на знакови обекти в Габрово, финансирани с европейски средства.   

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари