Д-р Иво Тодоров катастрофира в Пазарджик

6
Кола отне предимството на лекаря, яхнал мотор
Кола отне предимството на лекаря, яхнал мотор Снимка: Марица

Кола отне предимството на лекаря, яхнал мотор

Един от най-добрите пазарджишки ортопеди - д-р Иво Тодоров бе откаран преди минути в шоковата зала на МБАЛ - Пазарджик, след като пострада при катастрофа на бул. "Мария Луиза", на метри от заведението "Ескейп" в областния център, съобщи "Марица".

Фейсбук

Лекарят се движел с мотоциклета от по бул. "Мария Луиза", от моста на Лютата към някогашния блок "Хеброс". На около 50 метра от светофара той предприел маневра за изпреварване на сив VW Golf. В този момент водачът на лекия автомобил завил наляво за паркинга зад "Ескейп" и последвал сблъсък с мотора на д-р Тодоров.

Марица

Пристигналият много бързо на мястото на катастрофата медицински екип откарал д-р Иво Тодоров в Спешния център на МБАЛ - Пазарджик.

В момента на мястото на инцидента продължава да има полиция, тече оглед.

Марица

Там са и членове на мото клуб "Boys of Hell", чийто член е пострадалият лекар. Движението на превозни средства не е ограничено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    ...
    Не се притеснявам за него. Той е лекар, културен човек, сигурен съм, че се е движил с не повече от 50км/ч (все пак населено място). След като са му отнели предимството, съм убеден и че реакцията му е била правилна (все пак лекар, у̶м̶е̶н̶ образован човек), вместо да се опитва да избегне леката кола, въртейки кормилото, е натиснал спирачките и сблъсъкът е станал при не повече от 20-30км/ч. Бързо заздравяване на охлузванията му пожелавам.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари