Борисов се подготвял за срещата с Ердоган, гледайки турски сериали

1
Г-н Борисов трупа знания като в продължение на месеци, заедно с много български пенсионери гледа "Великолепният век
Г-н Борисов трупа знания като в продължение на месеци, заедно с много български пенсионери гледа "Великолепният век Снимка: Колаж: Радослав Бимбалов

От разследването на Антикорупционен фонд разбрахме, че Яне Янев е по-увлекателен разказвач и от Педя човек - лакът брада

По-младите може и да не го знаят, затова накратко: Педя човек - лакът брада е една кукла, която разказваше приказки по времето на "Сънчо".

От разказа на Янев се разбра, че г-н Борисов е осъществявал политическа подготовка за първата си среща с Ердоган посредством гледане на сериала "Великолепният век". Янев упорито нарича серията "Златният век", но това най-вероятно се дължи на факта, че е емоционално повлиян от строителната дейност на "Артекс" в "Лозенец".

Та, г-н Борисов трупа знания като в продължение на месеци, заедно с много български пенсионери гледа "Великолепният век". Като гледаме как ни е опазил от Русия и какви тръби ни натресе, очевидно за първата си среща с Путин е гледал "Чебурашка".

Хора, отърваваме се от пълна аматьорщина. Освен корупцията и цялата свинщина, която лъсва, лъсва и епичната посредственост на тези хора, която е толкова епична, че дори и ние не сме предполагали колко е епична.

От фейсбук профила на Мартин Димитров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари