Блъсната жена от тази сутрин в Русе, се оказа 15-годишно момиче

4
Объркването от страна на институциите е заради още един инцидент, станал по същото време, при която действително е пострадала 67-годишна жена
Объркването от страна на институциите е заради още един инцидент, станал по същото време, при която действително е пострадала 67-годишна жена Снимка: Русе Медиа, стоп кадър

Блъснатата пешеходка тази сутрин в Русе, за която Русе Медиа съобщи, че е възрастна жена, се оказа 15-годишна ученичка

Объркването от страна на институциите е заради още един инцидент, станал по същото време, при която действително е пострадала 67-годишна жена, уточнява медията. 

Ученичката е била ударена от лек автомобил „Мицубиши“, докато е пресичала на пешеходната пътека. Момичето за щастие се отървало само с охлузни рани.

Възрастната жена е пострадала при пътнотранспортно произшествие, станало отново тази сутрин, но на пътя Червена вода-Николово. Жената е била пътничка в катастрофиралия автомобил и е откарана в болница с фрактура на бедрото и в областта на таза.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Ивелина Русева
    Мили хора, спрете да се оплаквате от пешеходците! Бъдете толерантни и отговорни, защитете правото си на шофиране, защото без значение дали е човек или животинка и къде на пътя са се заблудили, нямате право да се оправдавате с жертвите, а да погледнете в паничката си! ЖИВОТЪТ Е КРАТЪК!
  • 5
    2
    Минувач
    Редно е, когато някой пресича "Муткурова" да няма конфликтна точка със бул. "Скобелев". Също е по безопасно да се ползва единия от двата подлеза, които се намират на по 50 мтра в двете посоки. Да не говорим че при наличе на едни от малкото читави подлези в града, не е нормално там да има пешеходна пътека. Минавам всеки ден от там, ползвам редовно подлеза на кръговот пред полицията и не съм си повишил чувствително разходите за обувки.
  • 5
    1
    Наталия
    Това място е отвратително направено! Сутрин, когато е все още тъмно, а хората са вече по улиците, там няма видимост. Ако се движиш в посока от КРЪГОВОТО към Борисова, белите прегради скриват видимостта дали на пешеходната пътека има човек. Редно е там да има някакви ниски прегради, за да се вижда когато някой се кани да пресича Муткурова!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари