Балканските хитрости не винаги минават, особено извън Балканите

1
Джокович лековерно е паднал в този капан
Джокович лековерно е паднал в този капан Снимка: Reuters

Балканските хитрости не винаги минават, особено когато човек ги разтегли далеч отвъд пределите на Балканите

Първо тенисистът Джокович беше изключен от ваксина заради алергии и затова можел да играе на Australia Open.

После, след като беше задържан в Австралия, защото явно не са му нагласили добре документацията за медицинска непоносимост, той рече, че е бил заразен с Ковид, точно когато трябва.

После се оказа, че хем е бил заразен, хем е бил на публични събития.

После се оказа, че в документацията му за влизане в Австралия е отбелязал, че не е пътувал никъде две седмици преди да замине за турнира, което бе категорично отхвърлено, щото той като пътува, също се и снима.

После се оказа, че някой от австралийската федерация е попълнил невярно декларацията, че не е пътувал.

После се оказа, че личният асистент на Джокович съвсем без да иска е чекнал квадратчето, че тенисистът никъде не е пътувал.

После се оказа, че Джокович много съжалява, че хем е бил на обществени събития, а бил заразен, хем е пътувал, хем някой друг погрешно е попълнил декларацията му. И сега се извинява. Ама много се извинява.

Кой и защо е подхлъзнал тенисиста да замине за Австралия, като му е обещал, че ще прескочи всички правила, засега няма как да знаем. Факт е, че Джокович лековерно е паднал в този капан. Но това не е австралийски капан, той е свой, балкански продукт.

И се сетих как преди десетина години бащата на нашата 15-годишна тогава тенисистка Сесил Каратанчева, обвинена, че е взимала допинг по време на турнира Ролан Гарос обяви, че тя била бременна и затова показателите й за нандродолон, който се отделя от бременни жени, били толкова високи. Един баща смаза реномето на своето дете, за да отърве много сериозни санкции.

Уви, няма как Джокович да излезе бременен, но явно най-близките до него хора са направили много неправилни сметки, чиито последствия далеч няма да са така невинни, както измислена бременност.

Лияна Панделиева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари