Американка преби до смърт 8-годишната си внучка

0
8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че е починало от нараняванията си, се казва в изявление на полицията
8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че е починало от нараняванията си, се казва в изявление на полицията

8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че е починало от нараняванията си, се казва в изявление на полицията

72-годишна жена от Северна Каролина е обвинена в побой до смърт над 8-годишната си внучка, според изявление на шерифската служба на окръг Наш, цитирано от "People", съобщи Дарик.

Малко след 16:00 часа служителите на реда са уведомени, че дете е било откарано в спешното отделение в Nash UNC Healthcare с тежки наранявания и обявено за мъртво при пристигането.

„Въз основа на разследването е установено, че 8-годишното дете е било толкова жестоко бито от бабата, че е починало от нараняванията си. Детето беше с тежки наранявания по цялото тяло и главата“, се казва в изявлението на полицията.

"Патриша Рикс е привлечена по едно обвинение в убийство първа степен и едно обвинение в тежко престъпление - насилие над дете", заявяват от полицията.

Рикс е законен настойник на шест деца, живеещи в дома ѝ, включително детето, което почина от нараняванията си, съобщи шериф Киот Стоун по време на пресконференция. Оцелелите деца са прибрани от държавата, добави той.

В момента тя е задържана без гаранция в центъра за задържане на окръг Наш. Не е ясно дали е намерила адвокат, който да говори от нейно име.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Sтанко
    Що за отвратителен битовизъм трябва да афиширате? Оставете го този случай в някое отдалечено "чекмедже"!!! Тази трагедия не е за разгласяване! Деградиралата нация не е за пример! Навсякъде има подобни неща, но Вие като журналисти НЕ трябва да го афиширате и да печелите точки от това, че сте казали нещо "ЗНАЧИМО". На такива новини, читателите се броим на пръсти и то защото душите ни са превзети от дявола вече!!!
  • 8
    1
    🌋🌋
    Приемни.родители ,модела на янките има го и унас Насила взети деца
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари