6 признака, че мъжът до вас не става за брак

0
Преди да се вречете във вечна вярност на партньора си, дайте си сметка за тези неща
Преди да се вречете във вечна вярност на партньора си, дайте си сметка за тези неща

Бракът е институция. Много хора правят тази крачка от любов, на други не им стиска да се обвържат или предпочитат да бъдат свободни цял живот, трети подписват „по сметка“...

Психолози и брачни консултанти са на мнение, че най-добрият вариант е двама души първо да се опознаят добре излизайки на срещи, след което да поживеят за известно време на семейни начала и чак след това да сключат брак. Това е една от формулите за успешен семеен живот, но тя не работи при всеки. Причината е, че колкото по-дълга става една връзка, толкова повече фактори се появяват, които подлагат на изпитание мъжа и жената.

Винаги когато двама души се разделят, остават горчивината и хиляди въпроси. Всеки се чуди къде е сбъркал и дали не е можел да предотврати неприятното стечение на обстоятелствата.

Ето 6 признака, които ще убедят дамите, че мъжът до тях не е най-правилният за брак:

1. Ненавижда животни

По-голяма част от жените харесват животни и едва ли биха прекарали остатъка от живота си с човек, който не може да ги понася. Ако не обичат да общуват с кучета или котки, например, мъжете едва ли ще бъдат по-различни с хората. Представителите на силния пол, които прибират вкъщи животни или се грижат за тях в приютите, са по-състрадателни и емоционални партньори.

2. Не изпълнява обещания

Обещанията са всичко в една връзка. Ако гаджето ви не обича да си изпълнява обещанията и често лъже, помислете дали искате да имате по-сериозни отношения с него. Ще можете ли да му се доверите за цял живот?

3. Той вярва, че е г-н Идеален

Да си уверен в себе си и да имаш самочувствие, че си идеален, е интересна черта, но дразни жените. Никое момиче не харесва мъжете, които постоянно им натякват, че няма да намерят по-хубав партньор. Те постоянно изтъкват какво са постигнали и понякога с думите си по-скоро отблъскват жените.

4. Извинения и още нещо

Човек, който непрекъснато се извинява, че не е изпълнил някакъв ангажимент, с което разстройва приятелката си, не може да създаде здраво семейство. Жената ще го чака след работа с децата, той ще излиза с приятели, но колкото и да се извинява, връзката между двамата няма да е пълноценна.

5. Спори постоянно

Няма мъж и жена, които да не спорят помежду си, но в някои моменти това прераства в жестока караница, която не е приятна за никого. Ако не можете да излезете наглава с гаджето и той постоянно намира поводи, за да спори с вас, помислете преди да предприемете по-сериозната крачка за брак.

6. Обича упойващи вещества

Трябва да сте достатъчно умни, за да знаете, че връзката с човек, който взима разни наркотици, няма бъдеще и няма да доведе до нищо добро. Ако продължавате да се заблуждавате, че можете да го промените, ще затънете заедно с него.

Източник: Tialoto.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари