4 напълно различни визии този сезон - какво червило да изберем?

0
Ако обичате новостите, ние ви представяме трендовете в грима на устните
Ако обичате новостите, ние ви представяме трендовете в грима на устните

С настъпването на есенния сезон и предстоящите дългоочаквани празници, вълнението започва постепенно да се покачва, а с него се появява и желанието да експериментираме с визията си. И както знаете, всеки сезон носи нови идеи, които се разпространяват с неимоверна сила и се превръщат в тенденция за дни.

Ако обичате новостите, ние ви представяме трендовете в грима на устните.

Винил

От няколко години блясъкът властва в грима, нанасяме го върху очите, скулите, деколтето и къде ли още не, но този сезон ще го виждаме все повече върху устните. Формулите с блестящи частици подхождат на всеки тон кожа, а визията която придават е подходяща както за ежедневието, така и за празничните вечери. *Поставете блясъкът върху любимото си червило, например на Maybelline, за да създадете триизмерност и илюзия за сочни устни.

Огнено червено

Тази класика никога няма да спре да бъде на върха в тенденциите. Червеното червило е задължителна придобивка особено по време на коледните празници. Но не само, този нюанс е подходящ както за ден в офиса, така и за онлайн бизнес среща или вечеря навън. Матово или сатенено покритие - избирате вие!

Целунати устни

Няма нищо по-привлекателно от цвета на току-що целунатите или прехапани устни. За да създадете този ефект, нанесете лек нюанс в средата на устните и прелейте към ъглите. Няма да крием, че тази визия е наш фаворит! Постига се без никакви усилия, а изглежда секси и непринудено.

Тъмни тонове

Забравете за свежите, светли цветове, които са подходящи за пролетния и летен грим. Снабдете се с няколко тъмни нюанса, които да редувате през предстоящите студени месеци. Този сезон по модните подиуми станахме свидетели именно на тази концепция. Много от стилистите заложиха на опушен грим и тъмночервени, вампирски устни. Все пак, за да избягате от силния грим, просто съчетайте червило с блед руж и спирала - по този начин създавате баланс и ще изглеждате чудесно дори в ежедневието си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари