Вода гази - жаден ходи

0
Ще успеят ли домакинствата да се справят с по-високите цени на водата
Ще успеят ли домакинствата да се справят с по-високите цени на водата

Ще успеят ли домакинствата да се справят с по-високите цени на водата?

Вода гази - жаден ходи. С тази поговорка хората от русенското село Ряхово посрещат новината за по-високата цена на водата. Селото е разположено на брега на река Дунав. Хората казват, че в района има много естествени водоизточници, които захранват с вода и съседните региони.

Седмицата приключи с нова по-висока цена на природния газ - увеличение с 14 процента, което шокира бизнеса. Дойде обаче и новината, че и водата ще поскъпне в цялата България.

Какви са нагласите на част от потребителите, как ще се справят и ще им стигнат ли доходите - репортерите на NOVA провериха каква е ситуацията в Русенско и Шуменско.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Нат
    Нали ремонтите с Евро пари ги правеха уж?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари