Слави Трифонов се завръща в телевизията

1
Ново предаване с участието на Слави Трифонов анонсира телевизия 7/8
Ново предаване с участието на Слави Трифонов анонсира телевизия 7/8

Анонс на ново предаване по телевизия 7/8 публикува Слави Трифонов в личния си фейсбук профил

От него става ясно, че предаване, озаглавено "Нищо лично", ще се излъчва в понеделник, сряда и петък. Дали бившият политик ще бъде водещ или гост в шоуто не става докрай ясно. За да се запази интригата около новия проект, сценаристите този път са спестили цялата информация. 

И при двата случая анонсът е категоричен - Трифонов се завръща на малкия екран само седмица след изборите, които оставиха формацията му ИТН извън парламента. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    10
    Россиян
    Кто последний из России будет уезжать - выключите свет и газ.
  • 0
    9
    ВТФ
    Какъв си ти да говориш от името на българското общество бе кавал? Я си нагъвай туршийката с домашарка в мухлясалата панелка и недей се изживява като инструмента на господ че ще ти наплескам шамарите зад чичашкото вратле!
  • -1
    8
    До 7
    Българското общество не признава усрайна! България е християнска република и категорично отхвърля лгбт извращенията на сащ! България каза ДА на РАСИЗМА! България каза НЕ НА лгбт ИЗВРАЩЕНИЯТА на сащ! България категорично обяви сащ за агресор! България категорично обяви сащ за терористична държава! България категорично подкрепя християнските братя руснаци! България категорично подкрепя РУСИЯ! България категорично каза ВЪН сащ от България, вън на всички сащнически нпо-та на сащ от България! България тотално и категорично подкрепя борбата на Русия срещу антихристиянските ценности!
  • -1
    7
    Хахахаха
    Не знам, американците не крадат перални и тоалетни чинии понеже си имат. Също не са такава клоунска държава дето обявява мобилизация без да е нападната, американците също не бягат на талази като тея путчици православнославянски дето иначе се бият у гърдите че са големите патреоти безстрашни яки алфа-мАже ама си чупят ръцете и задръстват КПП-тата иначе. Също нямат пропаднали "традиционни ценности" от сорта на хетеросексуални семейства където мъжът е нон-стоп кьоркютюк пиян, а жената е разпоретина и се ебе с целия квартал плюс съседните. Така че все пак си мисля че руснаците ги бият.
  • 1
    6
    Д0 5
    Уроди, бисексуални, хомо, джендери и всяка измет се намира в сащ! :} Страхотно е, че изметта на човечеството се намира на едно място - в сащ - страната на злото!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари