Пожар на хладилник задими вход в блок „Шар планина“

0
Огнеборците реагираха на още 7 сигнала през празничните дни
Огнеборците реагираха на още 7 сигнала през празничните дни Снимка: архив

През изминалите почивни дни екипите на пожарната са реагирали на 8 сигнала за произшествия

На 22 април, за времето от 12:57 до 13:15 часа, служители от Първа РСПБЗН са реагирали на обаждане за запалено ел. табло на адрес в гр. Русе, на ул. "Княжеска". Установен е нагорял ел. проводник в главното табло във вход на блок. Екипът не е извършвал пожарогасене.

На същата дата, между 19:33 и 20:30 часа, екип на РСПБЗН се е отзовал на сигнал за запален комин на къща в с. Полско Косово. Горели са натрупани сажди. Произшествието е без щети.

На 24 април от 02:29 до 03:38 ч., два екипа на Втора РСПБЗН са пратени на сигнал за задимяване във вход на блок „Шар планина“ в Русе. На място се е установило силно задимяване в стълбищната клетка на входа, като на 8 ет. е намерен да тлее частично изгорял хладилник. Най-вероятно пожарът е възникнал от късо съединение на лед осветително тяло, което се е разтопило върху хладилника и е предизвикало запалването. При инцидента не са пострадали хора.

На същата дата, за времето от 20:42 до 21:15 часа, екип от Първа РСПБЗН е посетил адрес в русенския кв. "Средна кула", заради сигнал за възникнал пожар в дървена покривна обшивка на къща. Произшествието е ликвидирано на площ около 1 кв. м от наемателите, които са полагали изолация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари