Оперна певица от Русе беше официален гост на прием в Белия дом

1
Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за подпомагане на млади певци Martina Arroyo Foundation
Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за подпомагане на млади певци Martina Arroyo Foundation Снимка: Facebook / Личен архив

Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за подпомагане на млади певци Martina Arroyo Foundation

Оперната певица от Русе Мариана Цветкова бе сред официалните гости на приема в Белия дом, даден снощи от американския президент Джо Байдън, предаде Русе Медиа.

Събитието бе в чест на петимата творци, отличени от Център „Кедени“ за приноса им към изкуствата. За 45-и път организацията определя награди за артистично влияние върху американската култура, като тази година отличията бяха за актьора Джордж Клуни, певицата и автор на песни Ейми Грант, изпълнителката Гладис Найт, композиторката Таня Леон и рок групата U2.

Мариана Цветкова присъства на приема като вицепрезидент на фондацията за подпомагане на млади певци Martina Arroyo Foundation, за която работи вече 20 години. Русенката специализира при голямата американска певица Мартина Аройо в САЩ от 1994 до1997 година, която се превръща в един от най-важните хора в живота ѝ като преподавател, приятел и човек. За Мариана Цветкова приемът в Белия дом е изключително вълнуващо преживяване, което описва като сбъдването на една мечта.

„Бях гост в Белия дом. И да, размених няколко думи с президента на САЩ. И да, каза ми, че е бил вече в България, и че България ще продължи да е свободна държава. За някои, това, което публикувам, е самохвалство. А за мен е радост. Някогашното момиче от стария квартал „Здравец“ в град Русе днес се ръкува с президента на Съединените Американски Щати, и то в Белия дом. Родителите ми щяха да са горди. С много обич и благодарност към моята учителка, великата американска оперна певица Мартина Аройо, създател на Martina Arroyo Foundation за подпомагане на млади певци, част от която вече 20 години съм и аз“, казва Мариана Цветкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    6
    Нафарфорий Русенски
    Ама яка е снимката с дебелата негърка с гейския...шал ли е какво ..?? Яко. Това е Америка сега.
  • 8
    5
    Първи до 2, 3 и 4:
    Всъщност – прави сте! Сетих се, че преди време на закуска в Белия дом ходиха шефът на депутатите от ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, русенският депутат от ГЕРБ Пламен Нунев, зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на София Йорданка Фандъкова, кметът на Бургас Димитър Николов и кметът на Пловдив Иван Тотев! Все величия от класа, които (НЕ) са расли, (НЕ) са се ползвали от облагите на социализЪма и (НЕ) са учили/живяли/ходили на обмяна на опит в Москва, Варшава, Берлин, Прага, Будапеща.... За какво ли? А, сетих се: когато моята домашна кучка изпълни моя заповед и аз я възнаграждавам с кучешко лакомство и я потупвам по муцуната с думите „Добро куче, добро куче“!
  • -1
    4
    До 1-ви
    ,Но как да е,нека е така за да ги е яд такива като теб сега.... ! :-) :-)) :-)) :-Р
  • -2
    3
    До 1-ви
    Както преди,не ходеше в Москва да учи и живее и обмяна на опит кой да е и как да е? Варшава,Берлин,Прага,Будапеща.......,
  • -1
    2
    До 1-ви
    Там нали знаеш че не канят кой да е? И не се ходи как да е? Нали е така ?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари