МВР издирва Асен Анджеров

0
73-годишният Асен Цанков Анджеров е обявен за общодържавно издирване
73-годишният Асен Цанков Анджеров е обявен за общодържавно издирване

73-годишният Асен Цанков Анджеров е обявен за общодържавно издирване

Областната дирекция на полицията в Смолян издирва златоградчанин, който е напуснал дома си на 10 ноември около 13:00 часа и до момента е в неизвестност.

73-годишният Асен Цанков Анджеров е обявен и за общодържавно издирване по молба на близките му. 

Анджеров е висок около 165 см., с нормално телосложение. В деня на изчезването си е бил облечен с черен анцуг, червено горнище с черни ръкави и черна тениска, носи сива шапка. Придвижва се с помощта на бастун. Страда от заболявания.

Полицията умолява гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари