МВР издирва Александър Семерджиев

0
42-годишният мъж е в неизвестност от два дни
42-годишният мъж е в неизвестност от два дни

42-годишният мъж е в неизвестност от два дни

Вчера колата му е намерена в района на местността "Картола", в района на "Рожен" в близост до кръстовището за Лъки. Автомобилът бил заключен, а от Александър нямало и следа

Полиция, доброволци и следово куче са включени в акцията по издирване на 42-годишен мъж от Чепеларе. Той е в неизвестност от сряда, когато си тръгнал от нощна смяна с лекият си автомобил "Тойота". От тогава никой не го е виждал, съобщават негови близки.

Александър Семерджиев не е семеен и работи в местната фабрика, предаде Дарик.

Вчера колата му е намерена в района на местността "Картола", в района на "Рожен" в близост до кръстовището за Лъки. Автомобилът бил заключен, а от Александър нямало и следа. На този етап, издирването на мъжа е съсредоточено именно в този район.

В последният си телефонен разговор с брат си той споменал, че е в Смолян и ще се прибере в сряда вечерта. След това обаче, телефонът му бил извън обхват и той не се е прибрал, разказват роднини на изчезналия мъж, който имал и здравословни проблеми.

От полицията в Смолян потвърдиха, че издирват мъж от Чепеларе, като уточниха, че се прави всичко възможно за неговото намиране.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари