Дениз Хълми стана "Спортист на месеца" в Русе

6
Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна борба за юноши в категория до 61 кг
Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна борба за юноши в категория до 61 кг

Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна борба за юноши в категория до 61 кг

Кметът отличи първия „Спортист на месеца“ от Спортното училище, съобщиха от Община Русе.

Дениз Хълми от Спортен клуб по борба „Юнак - Локомотив“ стана първият Спортист на месеца, излъчен от ръководството на Спортно училище „Майор Атанас Узунов“.

Единадесетокласникът спечели златен медал на Държавното лично първенство по свободна борба за юноши в категория до 61 кг.

Нека това е едва началото на спортните ти успехи“, поздрави го кметът и му пожела тепърва името му да носи поводи за гордост на семейството, клуба и на всички русенци.

Дениз е родом от с. Прелез, Разград, и тренира борба от 6 клас. След отличното си представяне на първенството той влиза в Националния юношески отбор. Желанието му е да продължи висшето си образование в Русенския университет или в Националната спортна академия.

Инициативата за ежемесечното награждаване на един изявен ученик от специализираното училище е на новия директор Евгени Недев и бе подкрепена от Общината.

Целта е да се отличават не само доказани в спорта състезатели, но и тези, които са показали отлични резултати в учебния процес.

Това е един отличен начин да бъде уважен трудът на младите спортисти“, каза треньорът на Дениз Валентин Ангелов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Казанова
    На Вашият Кекс маниак му трябват 101 мандата, да достигне бройката на Mr. Казанова. Лейди Боряна каква оценка за потентността на какс маниака ще даде, и дали Лейди Свасилена ще я оспори. Казанова не се е женил, като този нихлюзин жалък.Да си кекс производител е изкуство, и тъпи аматьори Докторчета някакви си, омерзяващи професията на кекс производители.са извергнати от общността.
  • 4
    1
    Remark
    Ама пояснявайте моля Ви кой на снимката е гардоначалника. Този интелигентен мъж със светлосините дънки ли управлява града? И спортистът с костюма, ми се струва леко напрегнат.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Група британски учени са доказали, че няма нещо във Вселената, което българите да не могат да напсуват.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари