Чавдар Николов: Политическата карикатура е трагикомична

0
Изключително наивно и подозрително беше поведението на "Продължаваме промяната“ в тази кампания
Изключително наивно и подозрително беше поведението на "Продължаваме промяната“ в тази кампания Снимка: БГНЕС

Изключително наивно и подозрително беше поведението на "Продължаваме промяната“ в тази кампания

"Трагикомична е политическата карикатура, защото се оказа, че има един, който е по-силен във фокуса. Плашещо е, ако неговите резултати се удвояват така и сега при задаващите се нови избори, вече ще берем много ядове". Това отбеляза в интервю за предаването "Хоризонт до обед" по БНР карикатуристът от "Прас Прес" Чавдар Николов:

"Изключително наивно и подозрително беше поведението на "Продължаваме промяната“ в тази кампания. През цялото време те повтаряха, че не е време да говорят за президента , че имат други задачи и че Борисов е лошият, обаче от независими журналистически разследвания се оказа, че и Борисов, и Радев са в един кюп, нещо като бойци на тихия фронт на една страна на барикадата. На всичкото отгоре с това влизане в БТВ беше много смешно да говорят за правила. Правилата на една медия е да се радват да отиде най-после някакъв лидер на такъв дебат".

Цялото интервю с Чавдар Николов можете да чуете от звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари