Ще има ли примирие в Газа?

0
Израел даде срок на Хамас да отговори на предложението за примирие
Израел даде срок на Хамас да отговори на предложението за примирие Снимка: ЕПА / БГНЕС

Израел даде срок на Хамас да отговори на предложението за примирие

Ще има ли примирие в Газа? Израел очаква "до утре вечер" отговор от Хамас на предложенията за прекратяване на огъня.

След този отговор Тел Авив ще реши дали да изпрати свой екип в Кайро за продължаване на преговорите, съобщава източник от обкръжението на премиера Нетаняху, предаде БНТ.

Офертата предвижда връщане на 33-ма израелски заложници и освобождаване на много повече палестинци от израелски затвори.

Хамас настоява за постоянно прекратяване на израелската операция в ивицата Газа, но премиерът Нетаняху е решен да осъществи военна интервенция в град Рафа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Пффф до 5
    Гледай сега, чифута ми плащаше по 900 евро за около час работа. Отделно самолетните билети, храната и хотела. Колко изкарва не е моя работа. Но понеже си поддържам някаква връзка със заместника ми /южнокореец/, евреина нещо взел да издиша като плащания. Та леко, леко със самостоятелната държава. Че май може и да я няма съвсем наскоро. Както чета, май USA отива на оттегляне.
  • 0
    9
    р4
    Хазарските отрепки е време да си отиват в отвъдното.
  • -3
    8
    Сара
    Така е, евреите са много по цивилизовани,умни, креативни идеи имат,търсите лекарства,лечение в Израел, не в Газа,Сирия или Йордания,нали.?Умния си е умен...
  • -1
    7
    Nikol
    Имат общ корен сьс арабите,но са по умни, креативни,работят екипно,живеят, луксозно,удобно,а арабите,ги мьрзи,мрьсни ,мизерни, проскубани същества,като маймуни са,неграмотни са, необразовани,не желаят да се променят,евреите,са много по цивилизовани,макар ,че са ехидни и гадни....но управляват те...
  • 5
    6
    хе, хе,
    Две еврейчета тука плюят по братчетата си арабите?!? Що така бе, еврейчетата, все сте семити и все сте с рязани пишки!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари