Отказаха резервации по морето заради лошото време

0
От 5% до 10 % са повишени цените за туристическите пакети за това лято
От 5% до 10 % са повишени цените за туристическите пакети за това лято

От 5% до 10 % са повишени цените за туристическите пакети за това лято

30% от хотелите в Слънчев бряг ще отворят от днес. Това са висок клас хотели, за които има направени резервации от български, румънски и гръцки туристи.

Прогнозите, че повечето хотели ще работят не се сбъднаха след отказани резервации заради лошото време.

В Слънчев бряг луксозните хотели близо до морето ще отворят за великденските празници, каза Елена Андонова пред БНР, управител на четири хотела в курорта и експерт в сферата на туризма.

От 5% до 10 % са повишени цените за туристическите пакети за това лято, заяви още Елена Андонова.

В началото на месец май се очакват и първите чартърни полети с организирани групи туристи, информираха от бургаското летище.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До 1
    Стига с тая Гърция ! Само там има хубави плажове и храна, да ама не..Хората вече се ориентират към други доста добри дестинации...айде стига и се огледайте малко. Няма лошо да си ходите там, ама не всички вече я харесваме и търсим нови приятни места и много ни допадат.
  • 6
    3
    Гърците
    Гърци на море в България? Шегувате се нали?
  • 8
    2
    !@#$
    И тази година ще почиваме в Черна Гора. Къща в гората на планината на 5 минути от плажа на Будва. 100 евро. Ние сме две семейства с по две деца. Осем човека. Четири спални, кухня-трапезария като от рекламна брошура, механа, климатици, бе всичко за което си помислите. Ако някога пък поспечеля повечко, аз ще си купя къщичка там и приключвам с тая територия.
  • 8
    1
    Dfghjjh
    Повишавайте цените,да видим кой ще дойде в нашето черноморие!!! Хайде,всички в Турция и Гърция!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари