Отецът, който разказва за сбъднати молитви в Tik Tok: Вярата има нужда от съвременните технологии!

0
За какво най-често хората благодарят на Св. Мина вярващите
За какво най-често хората благодарят на Св. Мина вярващите Видео: NOVA

За какво най-често хората благодарят на Св. Мина вярващите

Иконата на Св. Вмчк. Мина е в манастира в с. Обрадовци от самото му основаване. Зографът е Михаил Малецки. Интересна история е, че когато е трябвало да я докара в манастира, му се чупи каруцата. Той успява да я донесе сам на ръце". Това заяви отец Ириней в предаването „На фокус” по NOVA. Той отговаря на въпроси в социалната мрежа Tik Tok.

Той разказа, че много хора идват да благодарят пред иконата за това, че след молитва пред нея имат чадо, задомили са се или са намерени вещи, измолени пред иконата. "Аз се моля Бог да ми даде мисия, с която да съм полезен на стадото”.

Когато изчистим гордостта, стъпваме на здрава почва. Това е в основата на всичко”, обясни той. Целта на неговите видеа в тази мрежа е младият човек да бъде предпазен.

Вярата е нещо, което трябва да активираме преди изпитанията. Бог е утеха. Където е Бог, там има мир”, каза отец Ириней. Той смята, че вярата има нужда от съвременните технологии.

За всяка прошка трябва време. Мислите са очите на душата, те показват духовното ни състояние, смята свещеник Ириней.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари