Израелските военни съобщиха, че са намерили в ивицата Газа тялото на още един заложник

1
Тримата заложници, чиито тела вчера бяха репатрирани от Газа от израелски военни - от ляво надясно: Ицхак Гелерентер, Шани Лук, Амит Бускила
Тримата заложници, чиито тела вчера бяха репатрирани от Газа от израелски военни - от ляво надясно: Ицхак Гелерентер, Шани Лук, Амит Бускила Снимка: Централата на Форума на семействата на заложници чрез АП

Рон Бинямин е убит на 7 октомври

Израелските военни съобщиха днес, че техни сили, действащи в ивицата Газа, са открили тялото на Рон Бинямин, който е бил сред 252-мата души, пленени от палестински въоръжени нападатели при оглавеното от "Хамас" нападение на израелска територия на 7 октомври миналата година, предизвикало продължаващата война, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Главният израелски военен говорител контраадмирал Даниел Хагари заяви, че Бинямин е бил намерен заедно с трима други убити заложници, чието репатриране беше обявено в петък. Позовавайки се на разузнавателна информация, военните заявиха, че всички са били убити на 7 октомври.

Вчера военните уведомиха, че са върнали в Израел телата на трима заложници от ивицата Газа. Хагари каза, че става въпрос за Шани Лук, Амит Бускила и Ицхак Гелерентер. Той каза, че тримата са били на музикалния фестивал "Нова" и са били убити от бойци на "Хамас", докато са се опитвали да избягат. Тогава телата им са били отнесени в ивицата Газа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    До Dunavmost
    „Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, ...“ Само напомням.
  • 0
    1
    Ariel
    Ислямски боклуци,ще си го получат сериозно, дано да ги избият всичките араби.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари