БСП - Русе организира първомайско хоро пред Съдебната палата

2
В празничното събитие са поканени да се включат всички жители и гости на Русе
В празничното събитие са поканени да се включат всички жители и гости на Русе

В празничното събитие са поканени да се включат всички жители и гости на Русе

БСП - Русе организира първомайско хоро пред Съдебната палата. Ще бъдат поднесени цветя на паметната плоча на улица „Александровска“ 53, където се намира Инспекцията по труда.

Празничната церемония започва 10:30 часа на 1 май и продължава с шествие до площада пред Съдебната палата. Там ще се извие първомайско хоро от 11:00 часа, като в него са поканени да се включат всички жители и гости на Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Ихааа
    Организира се червен кючек и гюбеци колкото искате. Павликенският мазен цървул ще кърши най-голям кючек, а до него Пънчо ще мята гюбеци. Ах, кардашим!
  • 2
    3
    Чавдарче
    Най големите боклуци от остатъците на бкп,комсомола и дс са изоставените и нереализирани кадри на бкп,дс и комсомола.По стечение на обстоятелствата във времето въпросните представители на гореспоменатите ще ги откриете в Народно Събрание и по Общини като представители МА СДС ГЕРБ ДПС ДСБ ДБ ДаБ ПП ИТН НДСВ БСП ВМРО И ОСТАНАЛИТЕ БЛЯДОВЕ И БЛЯДКИ.
  • 1
    2
    Спонсор
    Намалили яйцата, щото пак да избер ем СЪЩИТЕ ПЕСОГЛАВЦИ! ДОГОДИ НА ще вдигнат цените ДВА ПЪТИ като карамфилите за 8-ми март! От 1.20 на 7.20! ДЕПУТАТСКИ БАШИБОЗУК! НАР ОДНИ от МААЛАТА!
  • 3
    1
    Спонсор
    35 години КЬОР ФИШЕК! Пременил се Илия пак в Тия! БКП=БСП=ДПС=ГЕРБ= НДСВ=ПП=ДБ/Гномове и Бойкикевци от Държавна Сигурност/!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари