Бедрос Пехливанян повежда листата на ГЕРБ - Русе

1
Второто място е за Георги Кръстев
Второто място е за Георги Кръстев Снимка: Кадър от Русе Медиа

Второто място е за Георги Кръстев

Общинският лидер на ГЕРБ Бедрос Пехливанян повежда партийната листа в Русе. Той ще е русенският водач на парламентарните избори на 9 юни. Второто място е за областния председател на ГЕРБ и депутат Георги Кръстев, съобщава Дарик.

Коалиционният партньор СДС също ще има свой представител в листата, който вероятно ще заеме 5 или 6 място. Все още не е ясно кой ще бъде той, след като доскорошният депутат на сините Драгомир Драганов вече е областен управител на Русе. На последните два парламентарни вота бизнесменът от Две могили и областен лидер на СДС - Русе успя да влезе в парламента с преференциален вот.

Очаква се на 7 май ГЕРБ да регистрира партийната листа в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    7
    ГРОБ
    От партия ГРОБ го предупредиха вече и смятат че ще е послушен. Само дето Тиквата нещо не ще и да чуе за Русе, ходи из Тутракан и т.н. Надявам се гласоподавателите да са наясно че такива аптекарчета с по 16 апартамента нямат място в града ни, при положение че възрастните хора едвам си купуват лекарствата и даже и избират кое да не пият. За да може г-на да си купи следващия апартамент и т.н.
  • 7
    6
    ====
    Не съм нито расист, нито ксенофоб, но завършва ли фамилията му на ЯН, аз гледам да седя по далеч. Не обиждам, не правя квалификации, но си имам някакъв опит.
  • 8
    5
    Мето
    П.Нунев пуска остатъците от тежката артилерия на ГЕРБ-Русе да не се издъне пред Б.Борисов с глупостите които сътвори по отстраняването на бившия депутат Св. Ангелова и бившия кмет Пл.Стоилов който бе харесван от русенци и нямаше седем заместници като Пенчо Милков и раздут щат в Общината.
  • 25
    4
    123
    Уж се оттегли от политиката, сломен от мъка по жена си.
  • 15
    3
    Злопаметен
    Кур за арменската подлога на ГЕРБ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари