Ергенът си остана ерген

1
Алек отказа да избере дама на сърцето си
Алек отказа да избере дама на сърцето си Снимка: Facebook

Алек отказа да избере дама на сърцето си

Неочакван финал на третия сезон на "Ергенът", който завърши без предложение за женитба.

Трябваше вероятно да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата, но не събрах кураж. Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите…“, обяви Алек с видеопослание до двете финалистки - Надежда и Магдалена.

Дамите останаха разочаровани.

Маги: „Аз я намерих любовта, не искам друга…

Надежда: „Надявам се моят син да не стане такъв, поне аз ще се опитам да го възпитам да уважава чувствата на другите…“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    2
    Дмммм
    Уважаеми Продуценти, Сценаристи и всички от екипа на “Ергенът”. Обръщам се към вас с една единствена молба - за в бъдеще коригирайте си така договорните отношения с участниците, че да се изпълнят главните и основни цели заложени от вас самите в проект “Ергенът”. Обидно и смятам недопустимо е да не дадете на нас зрителя резултат, който три месеца чака. Не е важно кой какво казва, какви публикации, оправдания, спекулации и т.н. използва.. важно е че НЕ се достигна до крайния резултат - “ИЗБОРА НА ЕРГЕНА” на една от двете финалистки. Предвид тематиката на формата “любовна” ще ви дам сравнение какво направихте с нас зрителите, зрителите благодарение на които реализирате свръх приходи от реклами и други дейности, зрителите благодарение на които съществува “Ергенът”… Вашата постъпка спрямо нас е буквално същото като да си легнеш с някого и точно преди достигане на “кулминационната точка”(кулминацията), партньорът ви да стане и да си тръгне. Обидихте ни и това е факт, моля направете така че аудиторията, която ще ви остане вярна да не изпада в същата ситуация. Благодаря за вниманието, но не и за прекараното (изгубеното) време пред телевизионния екран.
  • 9
    1
    Ино
    Има ли по голяма тъпотия от това предаване EDIZN
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари