Звезди от социалните мрежи популяризират Русе

2

Гости на града бяха влогърът Крис Захариев, пътешественичката Богдана Найденова, блогърското семейство Радина и Петър Бразицови и създателката на дигитално съдържание Виолина Младенова

Проектът „Открий Русе“ на Сдружение „Градоред“ разкрива харизмата на Русе на езика на младите. Той е финансиран по програма „Знание и растеж“, реализирана от Фондация „Русе - град на свободния дух“ и с подкрепата на „Еконт Експрес“, и има за цел да покаже дунавския град като атрактивно място за отдих и туризъм.

В продължение на 6 месеца Сдружение „Градоред“ кани инфлуенсъри от социалните мрежи, с помощта на които иска да покаже красивата история и архитектура на града. Инициаторите на проекта се надяват така да достигнат до повече млади хора и да събудят у тях интерес да посетят Русе.

Гости на града вече бяха влогърът Крис Захариев (@chriszahariev), пътешественичката Богдана Найденова (@bnaydenova), блогърското семейство Радина и Петър Бразицови (trip.couple) и създателката на дигитално съдържание Виолина Младенова (@wanderful.nomads).

С общ фонд от над 120 000 последователи инфлуенсърите превеждаха аудиторията си през специално създадени градски маршрути, заложени в картата на „Градоред“ Историческа обиколка на Русе, обхождаха туристически атракции в региона и споделяха впечатленията си от градската кухня и забележителности. Създаденото от тях съдържание е гледано от над 200 хиляди души.

Предпразнично от Сдружение „Градоред“ са организирали още две посещения, за да пресъздадат коледния дух на града. В периода 23-25 ноември в Русе ще бъде Мария Тарашманова (@ramblewitht), а в първия уикенд на декември и семейството на фотографа Андрей Андреев (@andreyandreevphotography). Те ще покажат какво е подготвил градът за празниците, ще отбележат част от предстоящите събития и ще ни разходят из зимен Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Русенец
    Като чета и слушам глупостите на Вероника от "Градеж" посветени на теми от несподелената тайна любов до историята на Русе си мисля , че психиатрите ни не се грижат за пациентите си. Защо авторите от които безобразно преписва с грешки и им краде идеите си мълчат. Никого не можете да впечатлите с плоските си номера и неграмотност, камо ли да да бъдете коректив .
  • 11
    1
    Данчо Полицая
    Кой ги е чувал тия "звезди", че трябва някой да прави новина за тях, само ме карате излишно да си го местя по крачолите. Препоръчвам им да отидат да влогнат малко на Мартен - Русе или на международното, току-виж каката изкара и някой био влогърски лев.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари