Зверски пребитото бебе Никол проходи

0

Бебето Никол, което беше зверски пребито и върнато към живота си, въпреки спукания си череп, вече ходи и казва отделни думи.

Едва на 4 дни през април 2015 година новороденото стана жертва на невиждана агресия, за която беше арестувана и обвинена акушерката Емилия Ковачева, припомня „Телеграф”.

Днес Никол вече е слязла от детската си количка и ходи сама, придържана от майка си Станислава. Детенцето е научено, след като си тръгват с майка му от сладкарницата пред блока, да казва „чао” на посетителите и продавачката. Това разказаха майки, които бяха съпричастни с мъката на семейството и се молеха детето да се оправи.
 
„Веднъж го видях момиченцето, имаше някакъв проблем с очичките, дано вече се е оправила и няма никакви последици”, надява се друга съседка.
 
Майката използвала последните слънчеви дни на годината, за да води Никол на разходки. Семейството водело първо каката Виктория на детска, а после извеждало малката Никол, като към 13-14 часа се прибирали за следобеден сън.
 
Семейство Димитрови иска обезщетение от 400 000 лв. от обвинената акушерка Емилия Ковачева. Проверка показва, че тя няма как да събере подобна сума, защото откакто е арестувана е безработна.
 
В средата на юли съдът я освободи под парична гаранция от 1500 лв. и тя започнала да търси нещо, но заради случая с Никол не я искат и за чистачка. Живеела с пенсиите на родителите си, разказват нейни близки.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари