Зрелищна катастрофа пред стадион „Дунав“

9
Млад шофьор се „качи“ на контейнер на улица “Чипровци“
Млад шофьор се „качи“ на контейнер на улица “Чипровци“

Млад шофьор се „качи“ на контейнер на улица “Чипровци“

19-годишен шофьор направи зрелищна катастрофа снощи в Русе. Младежът е бил зад волана на лек автомобил „Мазда 3″, а инцидентът е станал след 22:30 часа на улица “Чипровци“ пред стадион „Дунав“.

В условията на дъжд водачът е изгубил управление над колата си и се е блъснал в контейнер за смет, като се е качил буквално върху него. При произшествието е пострадал и паркиран на мястото автомобил „Тойота“. Пометен е и знакът за автобусна спирка, съобщи Русе Медиа.

За късмет инцидентът се е разминал без пострадали хора, само с материални щети. Полицията проверява дали младият водач има и други нарушения.

Сутринта на мястото на катастрофата дойде бащата на шофьора, който бе агресивно настроен към журналистите, и се наложи да бъде извикан полицейски екип, за да се предотвратят инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    22
    Абе
    Той ли да мисли с колко е карал????Този примат не може да мисли!!!!!Той е убиец,но дано да е самоубиец!!!
  • 2
    21
    Гражданин
    Не гласуваха ли закон млад водач без придружител с по голям стаж да не управляват МПС в тъмната част на денонощието . А младока сега да си мисли с колко се е движел .
  • 10
    20
    Zcvbhgdsdthjk
    Този,който пише,че е останал жив!!!!!Ако този изрод те беше светнал отзад,друга песен щеше да пееш.Сега дано да му вземат книжката и да конфискуват колата на "тати"!!!!
  • 18
    19
    Осман
    До 17. Ако дълбочината на грайфера на мозъка му беше поне 1мм нямаше да уцели контейнера.
  • -3
    18
    Hwfghhjjj
    Да беше пукнал изрода!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари