Зрелищен арест в Слънчев бряг

1
Очевидец: Тоя рита, те го налагат, хората се смеят
Очевидец: Тоя рита, те го налагат, хората се смеят

Среднощен екшън прикова вниманието на десетки случайни минувачи на една от главните алеи в курорта „Слънчев бряг“.

Трима униформени катаджии се измъчиха здраво, докато успеят да повалят на земята и да сложат белезници на пиян и надрусан мъж на земята, пише "Флагман".

Видео, изпратено на бургаския сайт от читатели, показва драматичната ситуация. 

Вижда се как, като в евтин холивудски екшън, ехти музика от близко заведение, докато пияният издава несвързани звучи и от време на време крещи: "Помощ! Помощ!"

Случката се разиграла тази сутрин около 04,00 часа на главния път, който минава през комплекса и води към Свети Влас, на метри от пресечката за дискотека „Ориндж“.

След лека катастрофа между автомобил и такси, потърпевшите позвънили в Пътна полиция, откъдето изпратили техен екип, за да констатира ПТП-то.

В този момент обаче по алеята се задал мъж на велосипед, който според нашите читатели бил във видимо нетрезво състояние.

„Той викаше, заплашваше и псуваше някой и нещо по телефона. Запъти се към полицаите и се оплака, че си купил трева за 60 лв., но го изгърбили“, разказва очевидецът.

Полицайте започнали да ровят в раницата му, за да намерят документ за самоличност.

Неизвестният мъж обаче си прибрал вещите, изтръгнал личната карта от ръцете на единия и хукнал да бяга.

„Започна едно преследване – този бяха на зиг-заг и крещи нещо, а полицаите го гонят и викат след него. Докато се опитваха да го настигнат се намеси едно момче от близкия магазин и го хвана. Тогава започна борбата!“, разказва свидетелят.

„Тримата полицаи, по около 90-100 кг всеки, 5 минути се мъчеха да усмирят и сложат белезници на 60 килограмов дрогар. Натискаха го с ръце и крака, мачкаха го, но без успех. Започна невиждан екшън! Викане, крясъци, буйстване. Насъбраха се и доста хора - стана голям спектакъл. Тоя рита, те го налагат, хората се смеят. По пътя минаваха коли и всяка намаля, за да погледа безплатния цирк", продължава очевидецът, като уточнява, че виковете на мъжа преминали през няколко етапа. 

Най-накрая униформените успели да го вкарат в патрулката и да го отведат в Районното управление в Слънчев бряг, двама тръгнали с него, а третият подкарал велосипеда. 

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари