Зов за помощ: Да помогнем на Гого!

0
6-годишният Гого се бори с болестта на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво
6-годишният Гого се бори с болестта на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво Снимка: Facebook / Заедно за Георги

6-годишният Гого се бори с болестта на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво

От година и половина 6-годишният Гого е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Досега е преминал през две сложни и тежки операции. В момента състоянието му е влошено и не позволява скорошни тежки интервенции.

Сумата нужна за лечението на Гого е 15 000 евро, от които досега са събрани 5000 евро, затова и родителите му имат нужда от помощ. В официалната страница "Заедно за Георги" във Facebook е качена цялата информация. В последната публикация се разказва и за състоянието на Гого към момента.

"Миналия месец бяхме в Турция, където Гого беше прегледан от детски неврохирург по препоръка на детския хирург. Беше направен МР и назначено лечение с медикаменти. Бяхме уведомени, че след приключване на медикаментозното лечение ще трябва да ни хоспитализират.

От предишната програма имаме остатък, който беше в размер на 5 240 евро, защото докторите прецениха да направят единствено МР резонанси. А КТ, ревизия на операцията и кръвни тестове ще направят на детето при постъпването в болницата. Този остатък покрива част от нещата, които ще бъдат направени, но за съжаление ще имаме нужда от Вашата подкрепа, понеже детето не се влияе от лекарствата и са му назначени допълнително ректална биопсия и колонография.

Трябва да заплатим отделно 15 дни болничен престой, при който ще бъде направено пълно изчистване на червата и ще приемаме необходимите медикаменти.

Молим Ви, най-сърдечно да подадете силно ръка на нашето момче със споделяния или дарения. Сумите за лечението са непосилни за семейството. А пътят на Гого ще е дълъг и тежък.

За пореден път отправяме към Вас безкрайни благодарности за това,че не спирате да вярвате в доброто,в здравето на Гошко и с това Вие му давате глътка надежда, подкрепа, помощ и вяра"

Можете да дарите по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК

IBAN

BG03STSA93000029009050

BIC:STSABGSF

С титуляр Георги Стоянов Стоянов

PayPall - [email protected]

REVOLUT - @silviq8rk

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари