Зов за помощ: Да помогнем на малкия Гого!

0
Не достигат близо 16 000 лв. за новоназначена операция
Не достигат близо 16 000 лв. за новоназначена операция Снимка: Facebook / Заедно за Георги

Не достигат близо 16 000 лв. за новоназначена операция

6-годишният Георги Стоянов отново се нуждае от спешна подкрепа, за да продължи лечението си. От година и половина той е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Преминал е през множество операции. По преценка на лекарите сега трябва да се извърши сложна и неотложна операция. Това разказа майката на Гого Силвия Емилова, цитирана от NOVA.

Преди седмици средствата за лечението в Турция бяха дарени от стотици хора с големи сърца и момченцето успя да постъпи в болница в южната ни съседка навреме. Впоследствие обаче се оказва, че Гоги ще има нужда от операция. И сега семейството се нуждае от още близо 16 000 лв.

По документи необходимата сума е 26 200 евро, а към момента в дарителската сметка за Гого има останали 35 990 лв. Операцията трябва да бъде извършена на 5 декември, вторник. Затова близките на момченцето отново апелират за помощ.

Средства може да дарите по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК:

IBAN: BG03STSA93000029009050

BIC: STSABGSF

Титуляр: Георги Стоянов Стоянов

PayPall - [email protected]

REVOLUT - @silviq8rk

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари