Зодиите с любовни проблеми през октомври

0
Възможни са раздели и истински скандали, които да продължат със седмици
Възможни са раздели и истински скандали, които да продължат със седмици Снимка: Thinkstock/Getty Images

Това са зодиите, които ще имат любовни тревоги за разрешаване.

Ще имат някои трудности в комуникацията, които ще трябва да изгладят. Възможни са раздели и истински скандали, които да продължат със седмици. Дайте си време и не прибързвайте с решението дали ще се разделите или не.

1. Телец

Проблемите в любовта през октомври ще идват най-вече от вас. Избухливият ви нрав ще ви докара много неприятности. Като цяло ще се усъмните, че половинката ви има афера с ваш близък човек. Съмненията няма да ви дават мира и ще ги изстреляте за нула време под формата на скандал. Това сериозно ще засегне половинката ви и може да се стигне дори до раздяла, ако бързо не измислите резервен план. Дали не е по-добре първо да уверите и след това да питате?

2. Близнаци

Призраци от миналото ще започнат да ви тормозят и в настоящето. Връзка с някого, която е завършила зле, ще се върне с пълна сила в живота ви. Този човек ще иска от вас да се съберете отново и да опитате да оправите отношенията си. Макар и да знае, че няма шанс, ще продължи да ви безпокои. Това сериозно ще ви разстрои, но има начин да се справите. Обърнете се към някои от приятелите си за помощ като се престорите, че имате връзка с него. Миналото ще ви остави в секундата, в която види, че не е сам на хоризонта.

3. Стрелец

Клюки и грозни приказки ще застигнат връзката ви. Първо, не вярвайте на всичко, което чуете. Второ, и да е така, може да извадено от контекст. Ако вече всички улики сочат, че вашият човек е виновен за тези слухове, тогава потърсете сметка, но не прибързвайте със заключенията. Вие имате достатъчно силна любов, която трябва да може да издържа на подобни провокации. На романтична вечеря си припомнете какво значите един за друг и защо сте се събрали. Това ще ви помогне да се осъзнаете.

4. Козирог

Колебания в чувствата ви ще ви разтревожат през следващите два месеца. Ще се запитате наистина ли обичате човека, с когото сте. От известно време не изпитвате никаква тръпка, но нека ви припомним, че любовта има своите върхове и спадове. Може да сте в съвсем нормална фаза, която просто трябва да изчакате да отмине. Ако до края на май все още няма промяна, замислете се наистина дали не е по-добре да се разделите. Междувременно опитайте да съживите връзката си с малко романтика.

Източник: actualno
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари