Зодиите, които винаги се влюбват в грешните хора

5
Защо някои хора се влюбват в хора, които не са свободни?
Защо някои хора се влюбват в хора, които не са свободни?

Защо някои хора се влюбват в хора, които не са свободни?

Има много причини, поради които някой може да се влюби в човек, който не е свободен. Някои от тях са:

  • Страх от интимност или промяна. Някои хора се страхуват от интимността или промяната, така че се влюбват в хора, които вече са във връзка. Това им дава чувство за сигурност и стабилност.
  • Несъзнателни проблеми със самочувствието. Някои хора имат несъзнателни проблеми със самочувствието, така че се влюбват в хора, които са недостижими. Това им дава чувство за власт и контрол.
  • Нежелание да приемат отказа. Някои хора не могат да приемат, че някой не отговаря на чувствата им. Те вярват, че могат да накарат всеки да се влюби в тях, ако просто полагат достатъчно усилия.

Зодии, които често си падат по хора, които не отвръщат на чувствата им или не са свободни:

Овен

Овенът е огнен знак, който е известен със своята упоритост и решителност. Когато Овните се влюбят в някого, те са склонни да преследват обекта на любовта си безмилостно. Дори ако този човек е във връзка, Овенът ще се опита да го спечели.

Скорпион

Скорпионите са друг огнен знак, който е известен със своята страст и интензивност. Когато Скорпионите се влюбят, те са склонни да се привързват дълбоко към партньора си. Ако този партньор не отговаря на чувствата им, Скорпионите може да се превърнат в обсесивни и манипулативни.

Стрелец

Стрелците са въздушен знак, който е известен със своята оптимизъм и приключенски дух. Когато Стрелците се влюбят, те са склонни да виждат само най-доброто в партньора си. Ако този партньор не отговаря на чувствата им, Стрелците може да създадат собствен свят на фантазия, в който двамата са заедно.

Как да се справим с това?

Ако се чувствате привлечени от някой, който не е свободен, важно е да бъдете честни със себе си относно причините за това. Ако се страхувате от интимност или промяна, трябва да работите върху тези проблеми, преди да се ангажирате с някого. Ако имате несъзнателни проблеми със самочувствието, трябва да се научите да обичате себе си, преди да можете да обичате някой друг. И ако не можете да приемате отказа, трябва да се научите да уважавате границите на другите.

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да се справите с това:

  • Помислете за причините, поради които се чувствате привлечени от този човек.
  • Поговорете с терапевт или консултант, ако имате несъзнателни проблеми със самочувствието или страх от интимност.
  • Научете се да уважавате границите на другите.
  • Познайте си стойността и не се страхувайте да се откажете от някой, който не ви отвръща на чувствата.
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари