Зодиите, които ще бъдат най-щастливи този уикенд

2
Приятни почивни дни!
Приятни почивни дни!

Приятни почивни дни!

Този уикенд звездите ще направят истински щастливи представителите на следните 3 зодии.

Телец

Телците най-накрая ще започнат да работят върху грешките си и ще успеят да направят нещото, което дълго време са отлагали. Като цяло те ще успеят да решат проблем, който ги тревожи дълго време, пише "Актуално".

Козирог

Дните на 22 и 23 октомври ще са сред най-успешните за представителите на този зодиакален знак за целия октомври. Възможно е Козирозите да се сдобият с нови умения, да посетят нови места или да срещнат хора, които ще окажат положително въздействие върху тях самите като личност.

През уикенда представителите на този знак ги очаква романтична среща и незабравими преживявания с любимия човек.

Риби

Рибите най-накрая ще могат да се видят с хората, с които не са виждали от много дълго време. Най-вероятно става въпрос за техни роднини. Освен това Рибите може да се решат на покупка, която ще ги направи много щастливи. Положението на звездите и планетите подсказва, че съдбата най-накрая ще е на страната на този знак.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари