Зодиите, които се впечатляват най-трудно

1
За тях е необходимо специално усилие, за да се завоюва вниманието и сърцето им
За тях е необходимо специално усилие, за да се завоюва вниманието и сърцето им

За тях е необходимо специално усилие, за да се завоюва вниманието и сърцето им

Някои зодии са известни с откритостта на своите чувства. Те се влюбват със страст и бързина. Съществуват обаче и други знаци, които заемат по-предпазлива позиция. Те ценят своята същност и не желаят да се задоволяват с някой, който не им предоставя всичко, което търсят в един човек. За тях е необходимо специално усилие, за да се завоюва вниманието и сърцето им, тъй като преодоляването на техните задръжки е трудна задача.

1. Козирог

Козирозите са предпазливи, когато срещат нови хора. Те се владеят и контролират емоциите си, докато не разберат какво наистина иска другият човек. Отговорите им са винаги кратки, което ви прави трудно да разберете какво наистина чувстват към вас, докато те сами не го изразят. Привличането на Козирог е предизвикателство, тъй като те не се предават лесно. Трябва да им докажете, че не се страхувате от ангажименти и сте готови да ги подкрепите във всичко. След това можете да видите как стените около тях постепенно се сриват.

2. Стрелец

Стрелците са свободни души. Те преследват единствено свободата да бъдат себе си. Затова идеята да се ангажират с някого е същински кошмар за тях. Техният свободен дух и забавна личност привличат множество кандидати, но Стрелците често започват връзки, само за да се откажат, когато нещата станат сериозни. Този знак има навика да води хората и в крайна сметка да наранява сърцата им.

3. Водолей

Водолеите са изключително интровертни и антисоциални. Те предпочитат да живеят в своя собствен свят и не се интересуват от много хора. Въпреки това, от време на време, се случва някой да ги привлече. Какво правят Водолеите в такива случаи? Абсолютно нищо! Дори ако им харесате, те ще се опитат да ви държат на разстояние, тъй като последното, което искат, е някой да смеси перфектната им хармония. Водолей са станали майстори в преструването и могат да забравят, че са опасно близо до това да повярват в собствените си илюзии.

4. Скорпион

Скорпионите имат сериозни проблеми с доверието и поради това са по-предпазливи и дистанцирани. Въпреки че могат да имат много приятели, те считат само някои от тях за истински. Скорпионите са избирателни, когато става въпрос за избор на партньор. Те обичат да имат контрол върху всичко в живота си и когато усетят, че емоциите им са извън контрол, отблъскват хората около тях. Те не се страхуват от ангажименти, любов или обич, ами от риска да бъдат разбити. За тях е по-добре да не обичат въобще, отколкото да обичат и да загубят.

5. Близнаци

Близнаците са изключително социални знаци. Тяхната доброта и нетърпение често се смесват с любов. Въпреки това истината е, че Близнаците са много нерешителни, когато става въпрос за сърцето. Те се колебаят между желанието за постоянно внимание и необходимостта от пространство, което ги прави трудни за разбиране. Близнаците са известни със своите противоречиви сигнали, което плаши много хора. Ако искате да бъдете с Близнаци, трябва да им покажете, че ще бъдете на тяхна страна за дълго време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари