Знойна красавица посрами Владимир Путин

0

Лиза Пескова, дъщеря на говорителя на Кремъл Дмитрий Песков, публично е критикувала руската държава и президента Владимир Путин, с което си навлече гнева на велможите му.

В телевизионно интервю, 18-годишната девойка нападнала руските закони, стандартите в страната, а също и образователната система, пише Razkritia.com.

„Нашите училища са истински ад, а страната ни е добра само за богатите семейства“, заяви Лиза Пескова, дъщеря на говорителя на руския президент.

Наричана още "принцесата на Кремъл", красавицата обяви публична война на Владимир Путин. И коства кариерата на баща си.

„Училищата в Русия са истински ад. Не съм единствената, която мисли, че е време образователната система у нас напълно да се промени. И не само това. Русия стана подходяща за живот само за богатите семейства като моето. Европа е много по-добре пригодена към нуждите на обикновените хора“, заяви още Лиза.

Принцесата на Кремъл, говори пет езика, но стана популярна благодарение на разголените си снимки. В момента тя има армия от 20 000 фенове в Инстаграм и не се спира. Дори коментира еднополовите бракове в страната си.

„Не съм против такива бракове. Никога не знаем в какви условия са се родили и възпитали хората, така че подкрепям тяхното право на избор“, каза наследницата, която вече няколко пъти критикува властите в Русия, въпреки че нейният баща е един от най-влиятелните хора в страната.

Лиза казала, че не е част от така наречената златна младеж, наследниците на новоизпечените богаташи, но снимките й говорят друго.

„Всички мислят, че имам шофьори и скъпи дрехи, защото Песков е мой баща, но не е така. Аз нося скъпи дрехи, само когато ги взема назаем от майка ми. Моите очила струват 3 евро и сама си ги купих“, твърди още тя.

И въпреки желанията на баща си, принцесата на Кремъл стои далеч от Русия. Дори се е записала да следва във факултет във Франция, където живее майка й.

„С татко имам отлични отношения. С мен той прекарва всеки свободен момент. Понякога ходим на кино, а понякога и в някой ресторант“, казва още Лиза. Дмитрий Песков е бил секретар на руското посолство в Анкара, така че Лиза е прекарала и немалка част от детството си в Турция. Заради това се отнася с много любов към „втората си родина“.

„Турция е моя родина, колкото и Русия“, казва още Лиза.

Източник: Razkritia.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари