Украинското посолство у нас: Украйна е тази, която най-много иска мира

2
Само кремълският режим и последователите му наричат войната на Русия "конфликт", допълват от мисията
Само кремълският режим и последователите му наричат войната на Русия "конфликт", допълват от мисията

Само кремълският режим и последователите му наричат войната на Русия "конфликт", допълват от мисията

Украинското посолство у нас с остра позиция след изказването на президента Румен Радев, предава NOVA. В него той обяви, че Украйна настоява да води тази война, но сметката се плаща от Европа. В позицията на посолството се казва, че Украйна полага всички възможни усилия за възстановяването на мира.

В позицията се допълва, че прехвърлянето на вината върху Украйна е една от най-разпространените опорни тези на руската пропаганда и хибридната война. „Само кремълският режим и неговите последователи наричат войната на Русия „конфликт” или специална операция”, допълват от посолството.

От мисията призовават определени политически сили да не използват обвинения срещу страната им за постигане на политически цели.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    да го духат украинците
    да го духат украинците
  • 8
    2
    Ама
    Какво казва оня дъртия Байдън питай те него първо па тогава искайте мир Като се продадохте на дъртия не мислехте сега приластени и изоставени .
  • 11
    1
    Тъпи украинци
    Да, ама години наред дразнихте руския мечок! Сега – помагайте, че ще ни изяде! Даже и да ви наебе, дреме ми на уя! Да бе мирно седяло, не би чудо видяло и не би бой яло!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари