Знаменитости се разходиха по "Плаващите кейове" на Кристо

0

Няколко холивудски звезди вече публикуваха в социалните мрежи снимките си върху “Плаващите кейове” на Кристо.

За много други знаменитости витаят слухове сред жителите на местните села, че са били видени да се навъртат наоколо, разказва Mila.bg.

Снимка в Сулцано на Брад Пит с едно от децата му и без Анджелина Джоли се разменя масово между туристите и жителите на общините около езерото. Някои предполагат, че може да става въпрос и за фотомонтаж.

Няколко снимки на актьора Уилям Дефо също бяха публикувани в местните медии. Фотосите обаче бяха взети от снимките в инстаграм на Умберта Нюти Берета, собственичката на миниатюрния остров Сан Паоло, който е заобиколен от кейовете. Тя е близка приятелка на Кристо. Предполага се, че семейството на Дефо гостува на Берета.

Вълна от любопитство предизвика и актьорът Джъд Лоу, който се разходи и дори излегна по кейовете заедно с новата си приятелка – 30-годишната психоложка Филипа Коан.

Очаква се пристигането и на футболната звезда Дейвид Бекъм. По пътеките вече мина италианският му колега Марио Балотели, който, изненадващо за всички, не си направи нито едно селфи на кейовете.

Много е вероятно в последния период от съществуването им кейовете да бъдат отворени отново нощем – властите обмислят подобно решение. Двойно по-големите тълпи посетители от предвиденото предизвикаха куп проблеми около трафика и транспорта за организаторите. Асоциацията на потребителите поиска официално от Сметната палата да даде отчет колко обществени средства са били похарчени за справянето с проблемите около кейовете.

Източник: Mila.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари