Знакови лица от няколко партии няма да бъдат депутати

0
ЦИК вече обяви кои са новите 240 народни представители
ЦИК вече обяви кои са новите 240 народни представители Видео: NOVA

ЦИК вече обяви кои са новите 240 народни представители

ЦИК обяви имената на новите депутати. Знакови фигури, които сме свикнали да виждаме в пленарната зала, този път няма да гласуват в 48-ото Народно събрание.

ЦИК съобщи имената на новите 240 народни представители. Днес 28 депутати, които са избрани от повече от един район, трябваше да посочат от кой влизат. Вече е ясно, че знакови лица от няколко партии не влизат в НС.

Вижте пълен списък на новите депутати

Бившият председател на парламента Цвета Караянчева и Хасан Адемов от ДПС – депутат с 20-годишен опит, не влизат в 48-ото събрание. Съпартиецът на Адемов Петър Чобанов, бивш министър на финансите, също не успя да прескочи бариерата. „Демократична България” остава без Антоанета Цонева и Борислав Сандов. От БСП не влизат Филип Попов и Александър Симов, информира NOVA.

За съжаление реалностите бяха такива. Най-много ме боли от това, че 200 гласа реално не стигнаха да взема мандата, но от чисто личностен план човек не се ражда народен представител, това не е някакъв пост, който заемаш един път завинаги и се успокояваш. Така че това е постоянна битка за доверие. На следващите избори се надявам БСП да успее да бъде в по-добра кондиция, а и аз самият”, каза пред камерата ни Симов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Симпатизант
    Този Симов ще липсва само на себе си в Народното събрание. На който му е мъчно за въпросния индивид да го гледа по партийната им телевизия.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари