Знаете ли, че редовният секс пази вагината млада

0
Още през 20-те години може да започне загубата на мазнини в срамната област, което води до промени
Още през 20-те години може да започне загубата на мазнини в срамната област, което води до промени

Точно както увисва кожата на лицето, с течение на времето тази съдба ще има и вагината.
И макар за лицето да има много продукти и процедури, които да запазят еластичността и младежкия му вид, то там долу нещата стоят по по-различен начин.
Още през 20-те години може да започне загубата на мазнини в срамната област, което води до промени, увеличаващи се с напредване на възрастта.

Променя се лигавицата на влагалището, намалява притокът на кръв, отслабват и тазовите мускули, което обяснява защо интервенции като вагинално подмладяване набират все по-широка популярност сред дамите.

Не е нужно задължително да се търси пластична операция, за да запазите вагината си млада, затова опитайте тези лесни стратегии.

1. Избягвайте йо-йо ефекта на диетите.
Поддържането на здравословно тегло е от изключително значение за запазването на вагината. Резките промени в килограмите влияят отрицателно на вида й, затова внимавайте с бързите диети.

2. Правете упражненията на Кегел.
Вие вероятно сте чели много за достойнствата на Кегел и въпреки това е възможно да не ги изпълнявате правилно.
Специалистите препоръчват серии по 100 три пъти на ден. Мускулите долу се стягат за 5 секунди, след което се отпускат. Можете да правите това стягане и по време на секс, което дава допълнително приятно усещане за мъжа.

3. Останете сексуално активни.
Редовният секс води до стимулиране и повишаване на притока на кръв към тази област, което запазва тъканите и мускулите млади по-дълго време. Движението на кръвта е от решаващо значение за смазката и оргазма - неща, които губите с напредване на възрастта. Освен това, ако не се притеснявате от забременяване, спермата на мъжа може да имат противоостаряващ ефект, благодарение на хормоните, мастните киселини, както и противовъзпалителните съединения, съдържащи се в нея, твърдят испански учени.

4. Почиствайте нежно.
Тежките сапуни, пълни с изкуствени оцветители и химикали, могат да направят кожата суха и раздразнена под пояса. Тъканите долу са много чувствителни, така че винаги използвайте щадящи продукти, защото както се изсушава кожата на лицето, това се случва и с интимната област.

5. Не пропускайте "ездачката".
Вземете юздите и се качете върху партньора си. Тъй като обикновено той е този, който контролира скоростта и интензивността на половия акт, това понякога води до неудобство, излишно разширяване и дори болка. Затова когато жената е отгоре, контролира много по-добре собствените си мускули долу.

 

Източник: framar.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари