Змия стресна минувачи в центъра на Русе

16

Влечугото е изпълзяло в тревните площи край булевард "Придунавски"

Змия в централната част на Русе стресна родители, излезли на разходка с децата си във вчерашния празничен ден. Те изразиха тревогата си, че в града има предпоставки за развъждане на влечуги и дори да не са опасни, са неприятни като гледка и създават стрес, съобщава Русе Медиа.

Змията е изпълзяла в тревните площи край булевард "Придунавски", но в социалните мрежи има и други сигнали, че тревата не е окосена навсякъде и хората са недоволни. От общината към момента не са обявили графика за косене на тревните площи, въпреки че такава дейност вече върви из различни части на града.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Tsvetomir
    Доста неприятно, но все пак е първия кмет, който сключи договор с фирма която пръска повече от редовно против комари...Хем тъй, хем инак...
  • 9
    12
    Който и да е
    Нормално е край реката да има змии, които са безобидни. Не е нормално до детска площадка до реката да има доберман без каишка.
  • 6
    11
    Чекиист
    Гласуваме за един, а получаваме недорасляк и полуидиот. Дали ще представи новата си наесен?
  • 4
    10
    Възмутен
    И защо да гласуваме есента за Пенчо селфито, който превърна Русе в джунгла?
  • 10
    9
    КЛИМБО
    Продължавайте да не поддържате нищо и село Русе и ще стане зоопарк!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари