Змия стресна минувачи край хотел "Рига" в Русе

81
Топлото време в неделя изкара влечугото на припек сред градската шумотевица
Топлото време в неделя изкара влечугото на припек сред градската шумотевица Снимка: Bran KO / Facebook

Топлото време в неделя изкара влечугото на припек сред градската шумотевица

Необикновен посетител в близост до хотел "Рига" е заснел потребител на групата "Забелязано в Русе".

Снимка с навита на кълбо змия изненада русенци в мрежата и предизвика учудени коментари във Facebook. Сред коментиращите се намериха познавачи, които отбелязаха, че това е водна змия. Напуснала местообитанието си край реката в топлото време в неделя, нетипичното за градския пейзаж животно, предизвика любопитство.

Това далеч не е първият случай на змия, изпълзяла от шубраците и заснета на необичайно място в Русе, но обикновено гледката макар и рядко се среща само през летните горещини.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 14
    3
    Спас
    Уау в близост до Дунава има змия! В дунава има риба а в Африка има крокодили. Голям шум за нищо..... Пишете статия как областния нищо не прави относно задръстванията с тировете!!!! Стига отвличахте вниманието ни с глупости.
  • -6
    2
    Валентин
    Всички в Русе да змияри
  • 21
    1
    Минувач
    Какво точно е необичайното, че и цяла статия сте написали? Покрай Дунав е пълно с безобидни водни змии, които не са агресивни, не хапят и се хранят с риба и жаби! На мен лично са ми много интересни за наблюдение!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари