Зловещо видео, което може да доведе до истерия зрителите със слаби нерви

0
Зловещо видео, което може да доведе до истерия зрителите със слаби нерви
Видео: DmPranks Productions
В глобалната мрежа все повече набира популярност една зловеща шега, която може да доведе до истерия зрителите със слаби нерви, а на други да причини трайни кошмари.

В разпространено в Ютуб видео псипхопат, облечен в дрехи на клоун, примамва случайни граждани със забавната си музикалната си играчка. Когато те се приближат, той внезапно вади моторна резачка или пък огромен чук и хуква след втрещените минувачи.

Съвсем без да се стесняват, големи мъже хукват като зайци, а някои даже започват да пищят от ужас. Клоунът се хили кошмарно и ги докарва до пълен амок, а те така тичат, за да се спасят, че някои дори и падат, останали без дъх.

Действието на шоуто а ла Стивън Кинг се развива в подземни автомобилни паркинги, пусти гари и тъмни паркове и е като кадър от филм на ужасите. Ухиленият килър извършва пред очите на жертвите си фалшиви убийства, които обаче се струват на изплашените свидетели съвсем като истински.

С гигантския си чук той размазва една от жертвите си, а около нея се образува локва кръв и се пръска по цялата стена. Главата на лежащия на пода се сплесква, като това всъщност е манекен. Обаче никой не знае, нито има време да забележи. Всички пищят и бягат.

Добре е все пак, че изродските сцени се показват само на мъже. Идеята за тази скрита камера била на двама продуценти с доста извратено чувство за хумор. Цяло чудо е, че няма истински жертви сред неволните свидетели на насилието.

Източник: ОБЗЪРВЪР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари