Златна значка "Русе" за ръководителя на ансамбъл "Българе"

0

Днес, заместник-кметът по комунални дейности в Община Русе Наталия Кръстева награди със златна значка „Русе“ създателя на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ Христо Димитров.

На срещата присъства и г-н Галин Григоров – общински съветник в Общински съвет - Русе.

„Приемете адмирациите ми към Вашия творчески път. Пожелавам Ви да продължавате да надграждате и усъвършенствате себе си, защото трудът Ви, несъмнено заслужава възхищението на зрителите. Нека златната значка, която е и един от символите на град Русе, бъде доказателство за постигнатите резултати“, сподели г-жа Кръстева. Г-н Димитров сърдечно благодари за отправения жест: „Русе е градът, в който винаги съм срещал подкрепа и гостоприемство“, спомена още ръководителят на „Българе“.

Христо Димитров е български хореограф и режисьор, известен като създател и продуцент на фолклорен ансамбълБългаре“. Той е автор и на четвъртия мащабен спектакъл на ансамбълБългаре“ – „Осмото чудо“, с участието на холивудската знаменитост Бен Крос, който ще бъде представен премиерно в Русе, тази вечер, от 19 ч. на голямата сцена в Доходното здание, в навечерието на светлия християнски празник Великден. Концертът се осъществява със съдействието на Община Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари