Златна рибка и шерифска значка получи кметът Пламен Стоилов за рождения си ден

0

Златна рибка, шерифска значка и кинетичен пъзел бяха сред най-нестандартните подаръци, които получи днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов по повод 52-я си рожден ден.

Пръв своите поздрави към рожденика поднесе областният управител Венцислав Калчев с екипа си. Той му подари кинетичен пъзел под формата на катинар с ключове, с пожеланието да успее да намери ключа към всички проблеми, които стоят пред него в качеството му на кмет.

Губернаторът беше последван от председателя на Общински съвет – Русе засл.проф. Васил Пенчев. Той му поднесе работен плот за бюро с глобус и му пожела да продължи да мисли и действа мащабно. Своите приветствия към кмета поднесоха и ректорът на РУ проф. Христо Белоев и част от неговите заместници. Наред с бутилка отлежало ирландско уиски, те го изненадаха и с книгата вицове. Посланието беше за повече добро настроение не само в празничния ден.

Колаж със снимки на всички членове от екипа му получи рожденика от своите заместници. Изпълняващата длъжността гл.арх. Живка Бучуковска изненада г-н Стоилов с направена лично от нея пита, която му поднесе с китка здравец, с пожелание за здраве и дълголетие.

Рожденика поздравиха и всички кметове и кметски наместници от общината. Поредният нестандартен подарък, който получи кмета бе стихотворение, написано от юристката Надежда Гаджанова. В него тя с намигване изброява основните постижения в мандата на кмета Стоилов, подчертава твърдата ръка, с която ръководи администрацията и му пожелава успех.

Своите благопожелания поднесоха и общинските съветници, като един от тях - д-р Ервин Чакърян – изненада рожденика с шерифска значка, с пожеланието върховенството на закона и справедливостта да продължат да бъдат приоритети в работата на кмета и ръководената от него администрация.

Подарък за рожденика изпрати и колегата му от Гюргево Николае Барбу, както и Генералният консул на Руската федерация в Русе Владимир Климанов.

Ловджийски нож беше подаръкът който поднесе на кмета народният представител Пламен Нунев от името на депутатите от ПП ГЕРБ от 19-ти МИР.

Златна рибка с пожелание да изпълнява всички му желания подариха на г-н Стоилов служителите от Дирекция „Европейско развитие“. Те му поднесоха и оригинално перо, с което да подписва стратегически за общината договори. Петокласникът Калоян Георгиев от НУИ „Проф. Веселин Стоянов“ изсвири на цигулка свое авторско произведение, написано специално за личния празник на кмета Стоилов.

Наред с десетките телефонни поздрави, които г-н Стоилов приемаше през целия ден, той получи и много поздравителни адреси. Сред тях са от евродепутата Мария Габриел, от министъра на околната среда и водите Искра Михайлова, от председателя на Комисията за защита на личните данни Венета Шопова, от Думитру Беяну – администратор на Окръжен съвет-Гюргево, от кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров, от генералния директор и председателя на БЧК, от началника на Военно окръжие -Русе подп. Цанко Недев, от директора на дирекция РСЗ – Русе Драгомир, Николов, от Народно читалище „Васил Левски-1945“-Русе, от Сдружение „Европейски пространства 21“ и др.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари