Златко Баретата и Васил Каплата оплакаха Ангел Христов

0

Близки на "Братя Галеви" и представители на местната власт се сбогуваха с Ангел Христов

В Дупница погребват Ангел Христов, по-известен като един от братята Галеви. Опелото е в храм "Св. Георги Победоносец". Полиция охранява района, за да се гарантира спокойното протичане на траурната процесия.

Златимир Иванов - Баретата, адвокатите на "братя Галеви" Йонко Гергов и Емил Велинов, приятелката на Пламен Галев, представители на местната власт, Апостол Чакалов - Тоци, Васил Капланов - Каплата бяха сред многото хора, дошли да се сбогуват с Ангел Христов, информира БНТ.

Хора, които работят в района се оплакаха, че заради поставените заграждения не могат да стигнат до работните си места, но търпеливо ще изчакат да приключи опелото. От рано сутринта, служители на почистващата фирма в града започнаха подготовка на региона около храма. Само за час, дворът беше напълно почистен.

Още вчера, роднини на починалия поискаха от община Дупница да запазят паркинга при храма, за да се обезпечи потока от хора и автомобили, които се очаква да пристигнат.

Ангел Христов почина на 3 юни в дома си в село Ресилово. Подготовка за погребението беше направено още същата нощ, но полицията осуети желанието на близките, тялото беше иззето за аутопсия и едва вчера беше върнато на семейството.

Въпросите около това как е настъпила смъртта и как Христов се е прибрал в България остават.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари