Златан Златанов ще води листата на "Възраждане" в Русе

4
​„Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна политическа сила
​„Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна политическа сила Снимка: Facebook

„Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна политическа сила

Възраждане“ тръгва на тези избори с намерението да е първостепенна политическа сила в страната". Това каза по време на пресконференция в Националния пресклуб на БТА лидерът на партията Костадин Костадинов. Той обяви водачите на листи за предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 април и мотото, което са избрали за кампанията си тази година – „Избери свободата“.

Костадин Костадинов ще е водач на листите във Варна и в 25-и многомандатен избирателен район (МИР) в София, Николай Дренчев също ще води две листи – тази в Ловеч и в 23-и МИР - София. Адвокат Петър Петров ще води листите в Монтана и 24-и МИР - София, Стоян Таслаков също ще води две листи – тази в Пазарджик и Пловдив област. Ангел Георгиев също ще е водач на листите в Пловдив град и Смолян. Цончо Ганев ще води листите в Бургас и в Благоевград.

Във Велико Търново водач ще е Станислав Стоянов, във Видин – Валери Сираков, във Враца - Ивайло Папов, в Габрово – Даниел Петров, в Добрич – Константина Петрова, в Кърджали – Георги Георгиев, в Кюстендил - Димчо Димчев, в Перник – Димо Дренчев, в Плевен – Ивелин Първанов. В София област или 26-и МИР водач ще е Александър Рангелов, Искра Михайлова ще води листата в Стара Загора, Юлиян Губатов в Търговище, Георги Георгиев в Хасково, а в Шумен - Веселин Вешев.

Костадин Костадинов отбеляза, че на предходните избори той е водил листата в Разград, сега в Разград „Възраждане“ ще разчита на помощник-капитан Ивайло Хъневски, който, по думите на Костадинов, е един от учредителите на „Възраждане“ и основател на организацията в Разград. В Русе водач ще е Златан Златанов, в Силистра - Маргарита Генчева, в Сливен - Климент Шопов, в Ямбол - Никола Димитров. Костадинов съобщи, че утре в цялата страна листите ще бъдат регистрирани.

"Изборите се случват по-малко от година от предишните и нямаме основания да имаме промени в листите, защото сме изключително доволни от хората, които влязоха в предишния състав на Народното събрание, и точно поради тази причина ще заложим отново на тях", заяви Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    9
    Анализатор
    Чел съм стотици коментари,всеки автор се изразява по своему,но толкова тъп коментар,който мърси страниците на любимия ми сайт,не съм чел.Номер 7,ти си за лечение,което може да продължи месец,два,година,защото болестта ти е в много напреднала фаза.
  • 7
    8
    До 7
    Ти най добре знаеш за вкусовете...
  • -11
    7
    Ееее,
    Даскале, ама друго си е да ближеш задниците на женския педераз Кокорчо, дето ибе Киро-лъжата, нали? Вкусът е по-различен, а, даскале?
  • 19
    6
    Zтанко
    По-зле от този умствено увреден индивид са само тези, които ще гласуват за него! ФАКТ!
  • 13
    5
    daskal
    До 2 - Ееее, ясно е, че си му фен. Подарявам ти стар хубав виц. Въпрос на вкус, казало кучето и си облизало задника.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари