Златан Златанов оглави Адвокатската колегия в Русе

1
На провелия се днес балотаж се явиха депутатът от „Възраждане“ Златан Златанов и Звезделина Рафаилова
На провелия се днес балотаж се явиха депутатът от „Възраждане“ Златан Златанов и Звезделина Рафаилова Снимка: ПП "Възраждане"

На провелия се днес балотаж се явиха депутатът от „Възраждане“ Златан Златанов и Звезделина Рафаилова

Адвокатската колегия в Русе има нов председател. На провелия се днес балотаж се явиха депутатът от „Възраждане“ Златан Златанов и Звезделина Рафаилова. Дотук се стигна, след като на първоначалното гласуване миналата седмица нито един от 7-те кандидати не спечели над 50 процента от гласовете, посочи Русе Медиа.

На днешното гласуване Златан Златанов е получил над 100 гласа, а за Звезделина Рафаилова са гласували по-малката част от делегатите. На първия тур по-голям брой гласове имаше адв. Рафаилова, а по-малко – адв. Златанов.

Златан Златанов има 17 години стаж като адвокат, в момента е народен представител от „Възраждане“ в парламента.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    34
    Хаха
    Златка със резачката всеки месец гушка пачката с парето от Събранието народно. Нищо че е куха лейка и за резервна пейка. Днешните некадърници са утрешни бъдници.
  • 5
    33
    дд
    Абе хора верно нещата не са добре тоя шушляк откачения ли си избрахте?Той е за Теменужка Матева ужас по шантав не можахте ли да намерите?Очаквам за областен управител Върбан да изберете
  • 2
    32
    STEFAN
    KAK E PRIDOBIL NEGOVITE IMOTI PO CENTARA NEKA SE RAZBERE KOI PODMENI RAKIQTA NA BASTA MU ZA DA SE UTROVI S FALSIVIQT ALKOHOL
  • 5
    31
    Предложение
    За шеф на дисциплинарната комисия да изберат бат' Здравко Паскалиев ::)))
  • 15
    30
    daskal
    Това е някаква тотална гавра и зловеща шега с гилдията! Вярно е, че има много вицове за адвокати, ама тази откачалка е пълно недоразумение! Какъв адвокат изобщо може да е този?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари