Зимна буря връхлетя централната част на САЩ

0
Близо 400 000 души бяха предупредени за ледена буря в Дакота и част от западна Минесота
Близо 400 000 души бяха предупредени за ледена буря в Дакота и част от западна Минесота Снимка: ЕПА / БГНЕС

Човек загина при пътнотранспортно произшествие на Коледа

Близо един милион души в централната част на САЩ са предупредени за опасност от снежни бури, а един човек загина при пътнотранспортно произшествие на Коледа, тъй като обилният сняг, леденият дъжд и мощните ветрове създадоха опасни условия по пътищата, които според синоптиците могат да продължат и в следващите часове, съобщи "Ню Йорк Таймс", предаде БГНЕС.

Във вторник следобед бурята засегна повече от 550 000 души в части от пет щата - Колорадо, Канзас, Небраска, Южна Дакота и Уайоминг, съобщи Националната метеорологична служба.

Близо 400 000 души бяха предупредени за ледена буря в Дакота и част от западна Минесота. Очаква се опасна комбинация от суграшица и леден дъжд да покрие Дакота и северна Минесота, което ще доведе до натрупване на лед и ще създаде опасни условия за пътуване, според метеорологичната служба.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари