Зимата се завръща през март

3
Проблеми със снегонавявания и преспи се очакват в източната половина на страната
Проблеми със снегонавявания и преспи се очакват в източната половина на страната Видео: NOVA NEWS

Март ще започне с истинско зимно време

„Най-много валежи за последното денонощие са регистрирани в Хасково, като там снежната покривка достига 24 сантиметра." Това каза в ефира на „Твоят ден” по NOVA синоптикът от НИМХ Красимир Стоев.

По думите му тази сутрин температурите варират от -3 градуса до +3 на места.

„Тази седмица ще има нахлуване на студени въздушни маса, като температурите ще останат по-ниски от обичайното. Валежите ще са около и над нормата. Проблеми със снегонавявания и преспи се очакват в източната половина на страната”, добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари